Leo Hofstra, cardioloog

Leo Hofstra                             Dr. Leo Hofstra

Ik ben weliswaar geen directe medewerker van de huisartsenpraktijk, maar ik werk al jarenlang succesvol samen met uw huisarts, José van Ditmarsch. Ik vind een goede samenwerking met de huisarts (eerste-tweede lijn) erg belangrijk.

Wie is Leo Hofstra ...

Ik ben als cardioloog verbonden aan het Cardiologie Centrum Utrecht. Mijn expertise is cardiale beeldvorming en preventie. In mijn werk besteed ik veel aandacht aan lifestyle coaching.  Naast onderzoek en behandeling besteed ik veel tijd aan het samenstellen van informatie voor patiënten.  Dat heeft onder andere geresulteerd in het online programma CLIC ((Cardiovasculaire Leefstijl Interventie Coach). Het doel van CLIC is u bewust te maken van uw leefstijl en u te helpen om gezonder te gaan leven.
Maandag t/m donderdag werk ik in mijn kliniek in Utrecht. Op vrijdag werk ik als hoogleraar Cardiologie aan de Universiteit van Maastricht.

Werkwijze

U kunt op de praktijk een ECG laten maken van uw hart. Het ECG wordt via internet naar het Cardiologie Centrum verstuurd. De cardioloog reageert binnen 24 uur  naar de huisarts. DE huisarts neemt vervolgens weer contact met u op om de uitslag te bespreken. Indien dat nodig is kunt u met een verwijzing van uw huisarts binnen enkele dagen terecht bij het Cardiologie Centrum Utrecht. De behandeling wordt daarna via de huisarts of in samenspraak met de huisarts voortgezet.

Meer informatie

Klik HIER om naar de website van het Cardiologie Centrum Utrecht te gaan.
U kunt ook contact opnemen per email of per telefoon (030-8908700).