Erkend Leerbedrijf

De huisartsenpraktijk is een door SBB (Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven) erkende organisatie. Wij bieden leerplekken aan voor doktersassistenten in opleiding.

SBB

SBB is het kenniscentrum voor leren in de praktijk voor de sectoren Zorg, Welzijn en Sport. De doelstelling van SBB is om beroepspraktijk en beroepsonderwijs soepel op elkaar aan te laten sluiten. 
SBB is wettelijk verantwoordelijk voor de erkenning en kwalificatie van leerbedrijven voor de sectoren Zorg, Welzijn en Sport.
Error | HHH Praktijk

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.

Error message

  • Warning: array_diff(): Argument #1 is not an array in FacesExtendable->extend() (line 229 of /home/public/sites/www.hhhpraktijk.nl/sites/all/modules/rules/includes/faces.inc).
  • Warning: class_implements(): Class RulesPluginFeaturesIntegrationInterface does not exist and could not be loaded in FacesExtendable->extend() (line 233 of /home/public/sites/www.hhhpraktijk.nl/sites/all/modules/rules/includes/faces.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/public/sites/www.hhhpraktijk.nl/includes/common.inc:2786) in drupal_send_headers() (line 1499 of /home/public/sites/www.hhhpraktijk.nl/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Unsupported operand types in FacesExtendable->extend() (line 233 of /home/public/sites/www.hhhpraktijk.nl/sites/all/modules/rules/includes/faces.inc).