Natascha Keur, schoonheidsspecialiste

Natascha Keur                                 Natascha Keur

Mijn naam is Natascha Keur van schoonheidssalon Bio SkinCare in Huizen. Ik ben schoonheidsspecialiste met specialisaties in acne, bindweefselmassage en manuele lymfedrainage in het gelaat.
Bij de behandelingen maak ik alleen gebruik van biologische producten. Ik werk samen met huisarts José van Ditmarsch voor acne behandelingen.

Regulerende therapie

Sinds 2008 werk ik met de regulerende huidtherapie van Rosel Heim. De regulerende therapie helpt om het evenwicht in de huid te bewaren. Regulerende therapie beschouwt storingen in het huidbeeld als een aanwijzing voor afwijkingen in de huidfunctie, met mogelijk zeer complexe oorzaken. Ik ga samen met de cliënt op zoek naar die oorzaken.
In de therapie wordt gebruik gemaakt van huideigen stoffen en plantenextracten met genezende vermogens.

Acne behandeling

Voor een succesvolle aanpak van acne is het belangrijk om de huid aan de buitenkant èn van binnenuit te behandelen. De behandeling start met een uitgebreide intake, om de cliënt, de leefstijl en de huidproblematiek te bespreken. Daarna bekijk ik de huidige status van de huid en bespreek mijn bevindingen met de cliënt. Als op medisch gebied alles in orde is stel ik met de cliënt een behandelplan op. Bij de behandeling staan de volgende punten centraal:
  • Herstel van de zuurgraad van de huid
  • Stimuleren van de natuurlijke afweer van de huid
  • Aanpakken overmatige verhoorning met behoud van gezond weefsel
  • Remmen van bacteriële groei (zonder resistentie op te bouwen)
  • Herstel van de vochtbalans
  • Reguleren van de talgproductie
  • Verwijderen van comedonen/papels/pustels 

Wilt u meer informatie? 

Kijk op www.bio-skincare.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken. U kunt ook bellen (035 5266770) of mailen (info@bio-skincare.nl). De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed, maar kijk dat svp wel even na.