Dieet advies

Suzan Bijleveld en Renee de Kruijf

Suzan Bijleveld en Renee de Kruijf werken als diëtist in Huizen. Zij hebben specifieke kennis over voedingsstoffen en over de werking van het menselijk lichaam. Zij streven naar een gezonde verhouding tussen voeding en gewicht.

Wanneer gaat u naar de diëtist?

Uw huisarts kan u adviseren naar de diëtist te gaan. Dieet advies kan namelijk helpen bij klachten als suikerziekte, constipatie, allergieën en overgewicht. Een gezond dieet kan ook bijdragen aan het verlagen van de bloeddruk of het cholesterolgehalte in uw bloed.

Wat gebeurt er tijdens een consult?

De diëtisten meten uw gewicht, vochtgehalte, vetpercentage en spiermassa. Zij houden daarnaast rekening met gegevens over de bloedsuikerspiegel, de bloeddruk en de cholesterolwaarde.
Op basis van deze informatie geven kunnen zij u helpen met bijvoorbeeld:
  • dieet advies
  • coaching via e-mail
  • beweegprogramma's
  • leeftijlprogramma's
  • groepsbegeleiding
De beweegprogramma's zijn geschikt voor mensen die intensieve begeleiding en een stok achter de deur nodig hebben. Ze leren geleidelijk weer te bewegen en sportief actief te worden. Ook bedrijven kunnen medewerkers aanmelden voor de leefstijlprogramma’s.

In de buurt

De diëtisten houden spreekuur in Gezondheidscentrum Huizermaat, Gezondheidscentrum Bovenmaat, Gezondheidscentrum Bijvanck en in wooncomplex de Rustmaat.

Vergoeding

Dieetadvies wordt per 1 januari 2013 weer vergoed uit de basisverzekering! U krijgt per jaar 3 uur dieetadvies per jaar vergoed.

Wilt u meer weten?

Via 035 -526 2800 kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 11.00 uur een afspraak maken.