Ronny Saaman, coaching

 

Ronny Saaman

SeeIQ Coaching - Jeugd en jongeren

Coaching helpt je om meer zicht te krijgen op de dingen die je doet en waarom je ze doet. Door samen bezig te zijn en actief te ontwikkelen en te groeien komen we tot pracht resultaten. Als je denkt dat je door coaching verder kunt komen voel je vrij om dan via onderstaande informatie contact met me op te nemen.

Mijn persoon

Om dagelijkse met coaching in binnen- en buitenland bezig te zijn is mijn passie. Als beroepscoach Ronny Saaman werk ik met een stuk Zeeuwse nuchterheid en een zeer groot analytisch vermogen op een motiverende en stimulerende wijze. Hedendaagse methodieken en gesprekstechnieken maken dat u op een frisse manier tegen nieuwe situaties aan gaat kijken. Daarnaast streef ik ernaar om vanuit mijn levensbeschouwing en hoogbegaafdheid te kunnen werken aan een samenleving waarin iedereen zijn of haar doel vindt en tot zijn/haar recht komt. Met name de groei van jongeren is daarbij iets wat enorm fascineert. Het leuke van samenwerking en een groot netwerk, zoals met de praktijk van José van Ditmarsch, is dat u op alle terreinen expertise kunt gebruiken. Ieder zijn vak en samen méér! 

Werkgebieden

Bij mij kunt u terecht voor:

  • Studie coaching
  • Persoonlijke hulp bij angst, ADHD, Autisme, Hoogbegaafdheid en nog veel meer…
  • Presenteren/Sollicitaties
  • Planning en Timemanagement
  • School/leren en huiswerkbegeleiding, geheugen
  • Loopbaan
  • Topsport / Mental Coaching
  • PGB vanuit WMO

Werkwijze

Meestal na telefonisch of mail contact spreken we een vrijblijvend kennismakingsgesprek af. Op basis daarvan ontvangt u desgewenst een offerte voor het traject want alles bij ons in maatwerk.

Registraties 

NOBCO Beroepscoach (Nederlandse Orde Beroepscoaches)
MENSA- Hoogbegaafdheid
NL-Coach Topsport
EMCC – Europees Mentoring/Coaching
VCC – Christencoaches
Conflict Coach

Meer informatie 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.seeiq.eu / www.seeiq.nl of neem contact op met me per 06-26792763 of info@seeiq.eu. Neem gerust een folder mee uit de praktijk.