Diëtist Huizen, Naomi Hoekstra

Naomi Hoekstra

 

  

 

 

 


Diëtist Huizen                

Mijn naam is Naomi Hoekstra, gepassioneerd over alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft. Ik ben in 2013 afgestudeerd als diëtist en sinds maart 2016 gevestigd in Huizen. Als jong meisje begon ik met fanatiek sporten en mede daarom was er thuis veel aandacht voor gezonde voeding. Hierdoor ontstond bij mij de interesse in de invloed van voeding op (sport)prestaties en ben ik mij ervan bewust dat obsessies met eten vrij gemakkelijk kunnen ontstaan. Ik ben all round diëtist en daarnaast gespecialiseerd in voeding bij sport en de behandeling van eetstoornissen.

Visie

Ik werk vanuit de overtuiging dat iedereen kan genieten van een gezonde leefstijl en dat iedereen baat heeft bij een gezonde voeding. Door de juiste voeding te nemen kunt u uw lichaam onderhouden en sterker maken; ziektes kunnen voorkomen worden en vaak kan gezonde voeding (o.a. bij ziekte) ook de gezondheid bevorderen. Door de grote hoeveelheid informatie die in de media verschijnt, wordt het echter steeds onduidelijker wat gezond eten en leven inhoud. Hier kan ik u als diëtist in ondersteunen; ik filter informatie over voeding op onjuistheden en onderscheid voedingsfeiten van fabels, trends en hypes. Op die manier wordt het voor u duidelijker en kunnen we gericht aan de slag. Samen met u kijk ik naar een voedingspatroon en leefstijl dat bij u past, zodat een duurzaam resultaat bereikt kan worden.

Waarvoor kunt u bij de diëtist terecht?

  • Gewichtsproblemen; overgewicht/ ondergewicht/ ondervoeding
  • Sportvoeding
  • Eetstoornissen/ verstoord eetgedrag bij volwassenen
  • Diabetes Mellitus
  • Hoge bloeddruk (hypertensie)
  • Te hoog cholesterol (hypercholesterolemie)
  • Metabool syndroom
  • Natuurlijke voeding
  • Voeding bij vegetarisme/ zwangerschap/ borstvoeding
  • Andere vragen over voeding 

Vergoeding

Indien er sprake is van een medische indicatie wordt behandeling bij de diëtist door de verzekering vergoed vanuit de basisverzekering (3 uur per kalenderjaar), houdt wel rekening met uw eigen risico. Kinderen onder 18 jaar betalen géén eigen risico en in sommige gevallen kan het eigen risico worden teruggevraagd via de gemeente. Neem voor meer informatie contact op met de diëtist. Met aanvullende verzekering kunt u soms ook meer vergoeding krijgen, hiervoor geldt geen eigen risico. 

Meer informatie en contact

Telefoonnummer: 088 3438 000
E-mail: naomi@dieetplaneet.nl
Website: https://www.dieetplaneet.nl/dietist_huizen
Een afspraak maken kan makkelijk en snel via de telefoniste, per e-mail of in de online agenda!