Personal coach, Liesbeth Nijman

Naomi Hoekstra

 

  

 

 

 


Liesbeth Nijman
Personal Coach / Natuurgeneeskundig Therapeut
                

Wie ben ik

Mijn naam is Liesbeth Nijman: gespecialiseerd in familiedynamieken, bewustwordingscoach en werken met EMDR. 

In mijn praktijk voor Inzicht en Persoonlijke Ontwikkeling werk ik met volwassenen en kinderen die behoefte hebben aan inzichten, bewustwording, heling en handvaten te krijgen die het leven aangenamer maken. 
Het is de bedoeling dat ieder individu vanuit zijn essentie en uniekheid kan leven. Vaak lijken onze eigen unieke kwaliteiten, talenten, passies, behoeftes en drijfveren verscholen te liggen door allerlei vertroebelingen. Daardoor kunnen deze uniekheden niet meer zichtbaar worden. Leven vanuit je eigen innerlijke wijsheid, zodat je sterker en bewuster in het leven kan gaan staan.

Specialisatie

Eén van mijn specialisaties is familie- en organisatieopstellingen. Familieopstellingen is een wetenschappelijk onderbouwde therapeutisch methodiek, die mensen op de meest efficiënte manier helpt de kwaliteit van hun eigen leven en al hun relaties te verbeteren. We hebben allemaal een familie waar we uit afstammen en waarmee we onverbrekelijk mee zijn verbonden. Daardoor zijn er onzichtbare familiebanden aanwezig, waardoor er emotionele verstrikkingen kunnen ontstaan.
Tijdens een opstelling krijgt het diepste wezen van de mens inzichten. Het is een no-nonsens middel om onbewuste, belemmerende en vaak onzichtbare patronen aan het licht te brengen, en er ook daadwerkelijk verandering in te brengen. De effecten van de sessie zijn soms op korte, maar vaak ook lange duur merkbaar. Ik werk met familieopstellingen op individuele basis.

Weer in balans zijn, dat is wat ik je kan bieden en wat voor iedereen bereikbaar is! Mijn doel is om samen met jou je bewust te maken van de gevolgen van eigen (ineffectief) gedrag en het aanleren van nieuwe vaardigheden en competenties.

De sessies en consulten worden gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering.

Indicaties / thema's

  • Hoog gevoeligheid (HSP) kinderen
  • Depressie
  • Burn-out, stress gerelateerde klachten
  • Psychosomatische klachten
  • Narcistisch misbruik (narcistisch slachtoffer syndroom)
  • Bindings- en verlatingsangst
  • Allerlei soorten thema’s die het leven bemoeilijken

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op mijn website: www.liesbethnijman.nl

Praktijk voor Inzicht en Persoonlijke Ontwikkeling L
aantje van Laguna 8
1261 ZG Blaricum
Telefoon: 0651219660