Massagetherapie en OMPT

Ellen van Kemenade 

 

 

 

 

 


Ellen’s Rebalance
Praktijk voor Massagetherapie en OMPT.

Gediplomeerd massagetherapeut sinds 2007, specialisatie ademhaling.

Massage is functioneel bij klachten zoals stress, onrust, blokkades of om te leren ontspannen.
Massage en aangeraakt worden zijn manieren om meer en positief contact met het lichaam en het gevoel te krijgen en kan helend werken. Er worden diverse massagetechnieken gebruikt, de nadruk ligt op haptonomische/holistische en energetische massage.
Er wordt tijdens de massage gebruik gemaakt van warme biologische en etherische oliën, en dit in een rustige setting.

Een andere methode die gebruikt wordt is OMPT therapie; bij veel levensvragen kan deze methode meer begrip, inzicht en bewustwording geven in de eigen situatie.
Uiteenlopende problematiek kan behandeld worden; van vliegangst, angst voor de tandarts, lichamelijke klachten, het bereiken van persoonlijke doelen tot relatieproblemen, etc.

OMPT is ooit afgeleid van familie opstellingen maar is wezenlijk anders. Opstellingen Meergenerationele PsychoTraumatologie is ontwikkeld door psychotherapeut Franz Ruppert. OMPT maakt het trauma niet alleen zichtbaar -onbewuste processen worden bewust- maar legt ook een nieuwe en gezonde verbinding. OMPT werkt op de oorzaak van het probleem, zorgt voor een blijvende heling en geeft meer autonomie. Mijn hooggevoeligheid en doorleefde kennis ondersteunen dit hele proces.

Of u voor een massage komt of voor een meer diepgaande therapie, u krijgt een behandeling op maat, afhankelijk van uw eventuele klachten en wensen.
U bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

Hartelijke groet,
Ellen van Kemenade
 
ellensrebalance@live.nl
M. 06 217 017 42