Ondersteuning en begeleiding seksueel misbruik en incest, Ellen van Kemenade

Ellen van Kemenade 

 

 

 

 

 


Ellen van Kemenade

Bij veel levensvragen kan ik je helpen om meer begrip, inzicht en bewustzijn te krijgen in je eigen situatie. Ik ben ervaringsprofessional seksueel geweld en incest.

Daarnaast behandel ik ook uiteenlopende problematiek van vliegangst, angst voor de tandarts, lichamelijke klachten, het bereiken van persoonlijke doelen tot relatieproblemen.

Vanaf 2007 kwamen mijn herinneringen van incest en emotionele en lichamelijke mishandeling in mijn jeugd boven en ben ik op zoek gegaan naar heling. Ik ben intensief aan het werk gegaan met vele verschillende therapieën maar bleef de hulp van een ervaringsdeskundig therapeut missen.
Uiteindelijk kwam ik in 2011 in aanraking met OMPT-resonanties en daarmee kon ik mijn problemen oplossen op een zachte, efficiënte en permanente wijze en dat gaf me heel veel licht en rust.

OMPT is ooit afgeleid van familie opstellingen maar is heel iets anders. Opstellingen Meergenerationele PsychoTraumatologie is ontwikkeld door psychotherapeut Franz Ruppert. OMPT maakt het trauma niet alleen zichtbaar, maar heelt het ook en legt een nieuwe en gezonde verbinding in jezelf; vanuit deze verbinding kun je een gezonde en hechtere verbinding aangaan met de ander.
Misbruik raakt veel aspecten in je leven maar als vrouw of man met deze ervaringen kun je enorm gaan groeien in het aangaan van intimiteit, (zelf)vertrouwen en je kwetsbaar durven opstellen: je kunt jouw Levenslust weer gaan ervaren.

Ik ben een voorstander van het aanpakken van de oorzaak van problemen, door mijn doorleefde kennis kan ik je een helpende hand bieden op jouw weg naar heling. Mijn hooggevoeligheid is een ondersteunende kracht hierin. Graag verwijs ik je naar mijn website voor meer informatie, hier kun je ook ervaringen van cliënten lezen.

Hartelijke groet,
Ellen van Kemenade
Ellen’s Rebalance
Praktijk voor OMPT-resonanties en mental coaching.

06 217 017 42
Error | HHH Praktijk

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.

Error message

  • Warning: array_diff(): Argument #1 is not an array in FacesExtendable->extend() (line 229 of /home/public/sites/www.hhhpraktijk.nl/sites/all/modules/rules/includes/faces.inc).
  • Warning: class_implements(): Class RulesPluginFeaturesIntegrationInterface does not exist and could not be loaded in FacesExtendable->extend() (line 233 of /home/public/sites/www.hhhpraktijk.nl/sites/all/modules/rules/includes/faces.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/public/sites/www.hhhpraktijk.nl/includes/common.inc:2786) in drupal_send_headers() (line 1499 of /home/public/sites/www.hhhpraktijk.nl/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Unsupported operand types in FacesExtendable->extend() (line 233 of /home/public/sites/www.hhhpraktijk.nl/sites/all/modules/rules/includes/faces.inc).