Medewerkers

José van Ditmarsch                      

Mijn naam is José van Ditmarsch, huisarts sinds 1993. Nu werk ik als huisarts in een solopraktijk in Huizen.

Wat vooraf ging ...

Na mijn studie heb ik voor Artsen zonder Grenzen in Oeganda gewerkt. Als huisarts werkte ik in vluchtelingenkampen met zeer basale voorzieningen. Na mijn terugkeer naar Nederland, in 1993, heb ik 7 jaar een eigen huisartsenpraktijk gehad in Utrecht van ongeveer 2500 patiënten. Daarna heb ik als regulier huisarts gewerkt in grote gezondheidscentra in Almere en Houten. Na mijn studie aan de Stichting Homeopathische Opleidingen in Wageningen ben ik ook als homeopathisch arts werkzaam. Verder heb ik jaren gewerkt bij de Stichting Bartimeus te Doorn, een centrum voor visueel en verstandelijk gehandicapten. 

Werkwijze

Voor mij is de reguliere huisartsgeneeskunde de brede basis van mijn medisch handelen. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in een aantal aanvullende behandelingsmethoden zoals homeopathie, orthomoleculair en de Hildegardgeneeswijze. Ik kan  u daarom breed adviseren over andere aanvullende geneeswijzen zoals accupunctuur en ayurveda en orthomoleculaire preparaten, zoals vitamines en supplementen. Binnen kort rond ik de opleiding orthomoleculair arts af, wat ik heel interessant vind. Ik ben een arts die graag samen met u wil kijken naar gezondheid en welzijn en vanuit mijn deskundigheid u wil adviseren en coachen. Daarom heb ik de praktijk van Dittie Rebel in Huizen overgenomen, een kleine homeopathische huisartsenpraktijk, die heel snel gegroeid is. 

Samen met ons team, Lieke Melchers, praktijkondersteuner GGZ en somatiek en Kim, die vooral administratief werkzaam is en Justyna doktersassistente, proberen wij u zo goed mogelijk te helpen.